• -0%

SILK'N AutoTwist автоматична маша за къдрене

SKU
AT1PE1001
Оценка:
100 % of 100
Налично
Само 1
189,00 лв.
-
+
Кратко Описание

Silk'n AutoTwist автоматична маша за оформяне н на красиви къдрици

Автоматично завъртане, керамично и турмалиново покритие

Йонната технология защитава косата от наелектризиране

Четири различни температурни настройки от 150 °до 210 ° C

Таймер Curl Ready

Автоматично изключване след 30 минути

Къдренето на коста никога не е било, толкова лесно!

Silk'n AutoTwist, автоматична маша за оформяне н на красиви къдрици за нула време!

Благодарение на технологията 3D Smart Curling, косата ви се завърта автоматично около керамичната маша с турмалиново покритие.

 

Автоматично къдрене с 3D Smart Curling technology

Тази уникална технология помага за оформянето на къдриците, предпазва косата, съхранява влагата и добавя блясък за дълготраен резултат на всички типове коса.
Технологията използва автоматично завъртане, турмалин и йони, за създаването на перфектните къдрици . Функцията за автоматично завъртане, завива косата в цевта за къдрене. След това косъма постепенно се нагрява от всички страни, създавайки перфектни къдрици, или красива вълнообразна прическа. Ултра гладката повърхност с турмалиново покритие, предпазва косата от оплитане. Йонната технология защитава косата от наелектризиране, като отделя отрицателни йони, така че дори и най-сухата или повредена коса изглежда блестяща и лъскава. И накрая, естествената влага е съхранена, чрез запечатване и затваряне на космените фоликули при контакт.

Автоматичната маша Silk'n AutoTwist има няколко удобни, за потребителя функции. С удобството на четирите различни температурни настройки от 150 до 210 ° C, винаги можете да използвате подходящата температура за вашия тип коса. Автоматичната маша може да достигне температура от 150 ° C само за 90 секунди. В допълнение, автоматичната маша навива косата в 2 различни посоки (вляво или вдясно), така че можете да навиете косата си навътре или навън, за бляскава, ретро холивудска визия или небрежен, плажен вид.

Безопасността на първо място!
Silk'n AutoTwist има няколко функции за безопасност, така че не е нужно да се притеснявате, че косата ви ще се заплете или изгори. Отвореният дизайн означава, че винаги контролирате, когато оформяте косата си. Ултра гладката цев с турмалиново покритие гарантира, че косата се навива изключително лесно. Благодарение на таймера Curl Ready, косата ви никога не изгаря. Интелигентната топлоизолационна функция осигурява допълнителна безопасност. Двустенният корпус гарантира, че навиващият се варел поддържа идеалната температура и предлага допълнителна защита. Корпусът остава хладен, така че да нямате неприятни усещания, докато използвате уреда. Същото важи и за страхотния връх в края на цевта, който можете да използвате, за да държите машата, докато оформяте косата си. И накрая, функцията за автоматично изключване на машата след 30 минути, гарантира безопасността на устройството и потребителя.

 

Детайли на продукта:

Тип захранване - мрежово
Дължина на кабела - 2 метра
Мощност - 33 W
Автоматчно изключване, след 30 мин.
Технология - 3D Smart Curling Technology: автоматично завъртане, турмалиново покритие, йонизация
Нива на темпетаура – 4
Температура - 150°C до 210°

Дължина на уреда: 27 см.

Дължина на шиша: 9 см.

 

Характеристики
Производител Silkn
Гаранция(месеци) 24
Мощност (W) 33
Functions турмалиново покритие, йонизация, терморегулатор, автоматично изключване
Температура 150 ° - 210 ° C
Покритие ceramic and tourmalyin coating
Display No
Write Your Own Review
Оценявате:SILK'N AutoTwist автоматична маша за къдрене
Вашата оценка

Този сайт се поддържа и хоства от JvmBulgaria.com