SILK'N Motion фотоепилатор - 350 000 импулса

SKU
SilknMotion
Очаква се
499,00 лв.
Кратко Описание
  • HPL ™ технология
  • До 92% намаляване на окосмяването
  • Технология Touch & Glide: ( благодарение на 3 сензора )
  • 350 000 светлинни доживотни импулса (повече от достатъчни за постигането на дълготрайно обезкосмяване)
  • 3 сензора за безопасност
  • Система за автоматично регулиране на енергията: напълно безопасени за по-тъмни тонове на кожата
  • Площ на третиране:3 см²
  • Произведен в Израел
  • 2 години гаранция

HPL ™ технология: клинично доказана и патентована

Милиони хора по целия свят използват технологията IPL - главно в салоните за красота - за да се насладят на дълготрайна епилация. Silk'n беше първата марка, която направи възможна епилация на основата на светлина у дома с патентованата технология HPL ™ (Home Pulsed Light). Нашата технология е клинично доказана и препоръчана от водещи дерматолози като безопасна, лесна и ефективна. Уреда е лесен за употреба и води до 92,3% * намаляване на окосмяването след шест процедури с две седмици между всяка сесия.

Автоматична светлинна импулсна система за по-бързо обезкосмяване 

Silk'n Motion премахва космите изключително бързо и автоматично благодарение на патентованата технология Touch & Glide. Motion разполага само с един бутон за включване и изключване на устройството и за превключване между 5-те енергийни нива. Това означава, че вече не трябва да натискате бутон за импулс, за да излъчвате светлинен импулс.

Устройството за обезкосмяване Motion е единственото устройство с 3 сензора - за цвят на кожата, допир и движение. Устройството отчита вашия тон на кожата (Skin Color Sensor), за да определи дали е подходящо за лечение с избраното ниво на енергия. Докоснете кожата си с устройството (Touch Sensor), мига автоматично и всеки път, когато спрете да премествате устройството върху кожата си, устройството автоматично ще спре да мига (сензор за движение). Това устройство за обезкосмяване е в състояние да излъчва 350 000 светлинни импулса и има многократна обработваща площ от 3 cm² за епилация на тялото и лицето.

Система за автоматично регулиране на енергията за пълна безопасност

Silk'n Motion е подходящ и за хора с по-тъмен тон на кожата. Чисто новата система за автоматично регулиране на енергията в комбинация с интелигентния сензор за цвят на кожата гарантира, че енергийното ниво на устройството може автоматично да се понижи до ниво на енергията 2 - ниво, безопасно за всички тонове на кожата.

 

 

Характеристики
Производител Silkn
Гаранция(месеци) 24 месеца
Импулси 350 000
Сменяема лампа No
Площ лампа cm² 3
Брояч на импулси No
battery Не
Functions фотоепилация
Write Your Own Review
Оценявате:SILK'N Motion фотоепилатор - 350 000 импулса
Вашата оценка

Този сайт се поддържа и хоства от JvmBulgaria.com