• -25%

SILK'N Infinity Premium 500K фотоепилатор + Lady Shave самобръсначка

SKU
SILKinfinityPremium
Оценка:
100 % of 100
Налично
Само 1
Special Price 599,00лв. Цена 799,00лв.
-
+
Заглавие

 

– eHPL™ технология, подходяща за всички цветове на кожата и почти всички цветове на косъма
– 500 000 импулса
– За лице и тяло
– 2 метода на работа - пулсиране и плъзгане
– Безплатно мобилно приложение за планиране на процедурите
– Брояч на имулсите чрез Bluetooth връзка!
– Удобен калъф за съхранение
– Електрическа самобръсначка Silk'n Lady Shave

Silk'n представя нов, елегантен комплект за трайно обекосмяване Silk'n Infinity Premium Smooth, който включва:

1.Фотоепилатор Silk'n Infinity, 500 000 импулса

eHPL™ - най - новата технология в трайното обезкосмяване, представена за първи път от Silk’n Infinity. Комбинацията от Галванична и Оптична енергии позволява косъмът да бъде остранен по - ефективно, отваряйки порите, за да може светлинните импулси оптимално да достигнат до космения фоликул. Бързо отстранява нежеланото окосмяване без болка, раздразнение на кожата или подкожни косми. Eфективно и безопасно третиране на почти ВСИЧКИ ЦВЕТОВЕ НА КОЖАТА, ДОРИ И НАЙ – ТЪМНИТЕ. Успешно отсранява дори червени и сиви косми.

Процедура на цяло тяло се изпълнява за по - малко от 20 минути!

Безболезнен и без раздразнение на кожата!
Процедурите със Silk’n Infinity са безболезнени - третирате космените фоликули, като растежа на космите намалява постепенно след всяка следваща процедура.

Благодарение на скоростното подаване на импулси, Silk’n Infinity работи 2 пъти по - бързо. Уредът подава импулси в интервал по 1 до 2 секунди, т.е можете да плъзгате уреда по повърхността на кожата си, без да изчаквате зареждане на всеки следващ импулс.

Подходящ за лице и тяло
Третиращата повърхност от 3 cm² е идеална за третиране на малки зони, включително лице и бикини линия! Големият брой на импулсите е достатъчен за постигане на перманентни резултати върху всички зони. Най - често третираните зони са крака, подмишници, бикини линия и горна устна.

500,000 импулса за безкрайна гладкост - отстраните нежеланото окосмяване без усилия. Големият брой импуси гарантира, че няма да са ви необходими допълнителни средства за резервни лампи.

Преди процедура е необходимо да подкъсите или отстраните косъма, това позволява светлинният импулс да проникне до корена, без да се разсейва по дължината му. Можете да направите това с:

2.Електрическата самобръсначка Silk'n Lady Shave

Работи безжично и е подходяща за цяло тяло. Приставката гребен ви помага при подстригване и оформяне на места като бикини линията, прецизно и нежно. Оформящата глава е проектирана така, че да отстранява и най-малките и леки косъмчета с изключителна прецизност.

Система за безопасно бръснене за съвършена защита на кожата, устойчив на напръсквания с вода. Ергономичен дизайн, компактен и лек.

 

Характеристики
Производител Silkn
Гаранция(месеци) 24
Импулси 500 000
Сменяема лампа No
Мощност KJ/cm² 5
Площ лампа cm² 3
Брояч на импулси Да
battery Не
Functions IPL
Write Your Own Review
Оценявате:SILK'N Infinity Premium 500K фотоепилатор + Lady Shave самобръсначка
Вашата оценка

Този сайт се поддържа и хоства от JvmBulgaria.com