Сауна за лице с топла и студена пара Silk'n Vitalsteam

SKU
silkvital
Очаква се
118,66лв.
Заглавие

- Сауна за лице с топла и студена пара
- Ултра фина пара на разпръскване, която прониква в кожата като подобрява нейната еластичност и хидратация
- Топлата пара отваря порите, премахва себума и мръсотията, стимулира кръвообращението
- Студената пара минимизира порите, прави кожата свежа и гладка
- Подпомага по-дълбокото проникването на продуктите в кожата
- Подходящ за ароматерапия с етерични масла
- Може да се използва и като овлажнител
- Компактен дизайн

Silk’n VitalSteam е иновативна суана за лице, с която ще постигнете професионални резултати в домашна обстановка. Silk’n VitalSteam ще почисти кожата лесно, бързо и ефективно, като възвърне нейната сияйност, мекота и хидратация. За разлика от други уреди, тя съчетава две терапии - топла и студена пара, които се допълват идеално за постигане на най-добри резултати. Уредът е подходящ и за ароматерапия, което ще ви накара да се отпуснете и да изпитате истинско спа удоволствие.

Предимства на топлата пара
Мръсният въздъх и остатъците от грим могат лесно да запушат порите на кожата. В резулат, тя става бледа, предразположена към акне и други кожни раздразнения. Дълбокото почистване на епидермиса е изключително важно, за да запазим кожата млада и здрава.
Топлата терапия на Silk’n VitalSteam е идеалният начин да подготвите кожата за дълбоко почистване. Ултра фината топла пара отваря порите, почиства замърсяванията, стимулира кръвообращението и подобрява еластичността на кожата.

Предимства на студената пара
Студената пара има също толкова благоприятено действие върху кожата какато и топлата.Терапията със студена пара има редица полезни ефекта върху здравето на кожата. Спомага за намаляване на раздразненията и възпаленията, успокоява кожата, тонизира и освежава.
Съвет: Студената терапия може да се ползва за хидратация и почистване на кожата. Тя е отличен метод, за овлажняване и подобряване качеството на въздуха в дома ви.

Ароматерапия
Silk’n VitalSteam е подходящ за ароматерапия. Добавете няколко капки етерично масло по ваш избор в контейнера за вода и се насладите на вълшебно уелнес изживяване в комфорта на дома.

Характеристики
Производител Silkn
Гаранция(месеци) 24
Write Your Own Review
Оценявате:Сауна за лице с топла и студена пара Silk'n Vitalsteam
Вашата оценка

Този сайт се поддържа и хоства от JvmBulgaria.com