Електрическа силиконова четка за почистване на лице Silk'n Bright Mini

SKU
FBM1PE1001
Налично
64,89лв.
-
+
Заглавие

- Дълбоко почиства и масажира кожата
- Премахва мръсотията и грима, отпушва порите и нежно ексфолира кожата
- Подходящ за всички типове кожа
- Почиства 5 пъти по-ефективно от ръчното почистване
- Изработена от висококачествен силикон, устойчив на бактериални натрупвания
- 2 настройки на скоростта, до 6500 вибрации в минута
- Издържа до 30 ползвания с едно пълно зареждане
- Автоматично изключване след 2 минути
- Компактен и олекотен дизайн подходящ за пътуване
- Водоустойчива и лесна за употреба

Silk'n Bright Mini е компактна силиконова четка за почистване на лице, идеална за пътуване. Почиства ефективно и масажира кожата. Четката за лице не само премахва мръсотията и остатъците от грим за секунди, но и отпушва порите и нежно ексфолира. В допълнение подобрява кръвообращението на кожата, което води до здравословен блясък.

Почистване и масаж
Silk’n Bright има две предназначения. Предната част е снабдена със силиконови реснички за дълбоко почистване. По-финните реснички осигуряват нежно почистване, а по-твърдите са подходящи за по-прецизно почистване, специално предназначени за труднодостъпни места като носа, очите и брадичката. Гърбът на четката е покрит с релефни ивиции, специлно разработени за масаж, които релаксират и тонизирар кожата. Освен това можете да го използвате и с любимия си серум или дневен / нощен крем, за да подпомогне по-дълбоко проникване на продуктите в кожата.


Бърза и ефективна работа
Само две минути са необходими, за да почистите кожата в дълбочина. Silk’n Bright има интервален таймер, който на всеки 30 секунди ви уведомява за изминалото време. Устройството се изключва автоматично след 2 минути.
Вибриращ и пулсиращ режим с 2 настройки на скоростта
Silk’n Bright използва високотехнологична пулсираща и вибрираща технология, която може да се използва в 2 различни скорости, достигащи до 6500 вибрации в минута, което осигурява нежно и прецизно почистване на епидермиса.


Водоустойчив и ултра хигиенен дизайн
Silk’n Bright е изработена от висококачествен непорест силикон, който не позволява развитие и натрупване на бактерии. Почиства се изключително лесно - само с вода и сапун. Освен това Silk'n Bright е водоустойчив, може да се ползва в банята и под душа

Идеална за пътуване

Silk'n Bright Mini е малка и компактна, така че няма да заема много място в чантата или куфара ви, когато отивате на почивка. Предлага се с твърд калъф за пътуване, който не само предпазва четката от повреди, но и предпазва багажа ви от влага.

 

Гаранция: 24 месеца

Характеристики
Производител Silkn
Гаранция(месеци) 24 месеца
Write Your Own Review
Оценявате:Електрическа силиконова четка за почистване на лице Silk'n Bright Mini
Вашата оценка

Този сайт се подържа и хоства от JvmBulgaria.com