• -22%

SILK'N Bright силиконова четка за почистване на лице - червена

SKU
SILKN_BRIGHT_Red
Очаква се
Special Price 77,00 лв. Цена 99,00 лв.
-
+
Кратко Описание

Мечтаете ли да имате гладка, сияйна кожа?

Запознайте се със Silk'n Bright! Този щадящ кожата силиконов апарат за лице е начинът за дълбоко почистване и масаж на кожата ви. Четката за лице не само премахва замърсяванията и остатъците от грим за секунди, но също така отпушва порите и нежно ексфолира. Това подобрява кръвообращението на кожата, което води до здравословен блясък на кожата. 

  • почиства в дълбочина и масажира кожата
  • премахва замърсяванията и остатъците от грим, отпушва порите
  • 5 пъти по-ефективен от ръчното почистване 
  • подобрява кръвообращението за сияен външен вид
  • помага за усвояването на продукти за кожата

 

Почистете лицето си с четка Silk'n Bright

Silk'n Bright има дълги, меки силиконови влакна, които имат много предимства. Мръсотията, мазните следи по кожата и остатъците от грим се отстраняват лесно, оставяйки я чиста и свежа. Още с първото почистване с тази четка ще забележите огромна промяна в мекотата и блясъка на вашата кожа. Продуктите за грижа за кожата се абсорбират по-лесно. Силиконът, използван за четката, е много мек и подходящ за всеки тип кожа. 

Изключително хигиеничен  

За разлика от стандартните електрически апарати за почистване на лице, тази четка премахва натрупването на бактерии, осигурявайки ултра-хигиенична почистваща рутина ден след ден.

Двустранен силиконов апарат за лице: почистване и масаж

Можете да използвате двете страни на Silk'n Bright . Отпред има силиконови ресни за дълбоко почистване . По-тънките осигуряват нежно почистване на кожата, докато по-дебелите са подходящи за по-прецизно почистване на труднодостъпни зони като около очите, носа и брадичката. Гърбът на Silk'n Bright има силиконови ръбове, като й осигурява освежаващ и релаксиращ масаж. Може да използвате тази страна на четката заедно с любимия си серум или дневен/нощен крем. Висококачествените вибрации гарантират, че продуктите ще проникнат по-дълбоко в кожата.

Допълнителни функции на електрическата четка за лице 

Този електрически уред за почистване на лице разполага с режими на високочестотна вибрация и пулсации, които могат да се използват със 7 различни настройки на скоростта, правейки до 8000 вибрации в минута! Интелигентният таймер ви уведомява на всеки 30 секунди, така че да знаете кога да преминете на друга зона на лицето. Silk'n Bright се изключва автоматично след 2 минути. Може да се зарежда и да се използва до 60 пъти, когато е напълно зареден. Четката Silk'n Bright е 100% водоустойчива и може да се използва във вана или под душа. 

Включен калъф за пътуване 

Silk'n Bright идва с удобен калъф за пътуване, така че да вземете устройството със себе си на почивка. Твърдият калъф предпазва устройството от повреда.

Характеристики
Производител Silkn
Display N/A
Write Your Own Review
Оценявате:SILK'N Bright силиконова четка за почистване на лице - червена
Вашата оценка

Този сайт се поддържа и хоства от JvmBulgaria.com