SILK’N SILHOUETTE - Уред за извайване на тялото и премахване на целулит

SKU
SILKSILH
Не е налично
499,00 лв.
Преглед

- Стяга по-дълбоките слоеве на кожата

- Стяга отпусната кожа

- Намалява целулита

- Намалява обиколкитe на тялото

- Извайва контурите на тялото

- Подобрява текстурата на кожата и еластичността й

- Възстановява баланса на кожата и спомага за подмладяване

Стегната кожа и без целулит и то без хирургична намеса? Вече можете да постигнете това в удобството на собствения Ви дом! Silk’n Silhouette! използва революционната HT™ технология (Home Tightening), която комбинира 3 източника на енергия: Биполярна радиочестотна, LED-светлина и Инфрачервено затопляне. Тази уникална комбинация атакува проблемните зони до мастното ниво под епидермиса.Това кара влакнта в кожния комплекс да се свиват. Silhouette атакува проблема отвътре навън.В резултат кожата става видимо по - стегната, изглежда по - млада и я чувствате подмладена.

Silk’n Silhouette се препоръчва от лекари и дерматолози и е одобрен от медицинските регулаторни органи. Също като останалите продукти Silk'n, Silk’n Silhouette е преминал успешно множество клинични тестове проведени на различни части от тялото. В следствие на това процедурите със Silhouette са бързи, безопасни.

В първоначалния комплект на Silk’n Silhouette е включен специалния Silhouette  - хидратиращ контактен гел. Гелът гарантира, че Silk'n Silhouette без усилие се плъзга по кожата и  я предпазва от зачервяване и прегряване.

Характеристики
Производител Silkn
Гаранция(месеци) 24
Write Your Own Review
Оценявате:SILK’N SILHOUETTE - Уред за извайване на тялото и премахване на целулит
Вашата оценка