Фотоепилатор Silk'n Jewel LUXX 200 000 импулса

SKU
JEWELLUXX
Очаква се
298,12лв.
Заглавие

Патентована и клинично доказана HPL™ технология за перманентно обезкосмяванe

- Автоматична система за подаване на импулси

- Подходящ за лице и тяло

- 200,000 светлинни импулси

- 5 степени на работа

- регулируема сила

- сензор за цвят на кожата

- Може да се използва след излагане на слънце (само на степен 1)

- Площ на лампата: 3 cm²

- Планиране на процедурите чрез безплатно приложение Silk’n App

Silk’n Jewel LUXX - компактен и лек!

Използва доказаната HPL™ (Home Pulsed Light) технология за перманентно обезкосмяване. Новият Silk’n Jewel LUXX - толкова малък и лек, че можете да го носите навсякъде с Вас. С цели 200 000 импулса! HPL™ технологията е специално разработена, за да предостави всички предимства на фотоепилацията в домашни условия. Дерматологично препоръчан! Клинично доказан!

Предназначен за цяло тяло и лице

Silk’n Jewel LUXX е подходящ за всички части на тялото и лицето - подмишници, бикини линия, ръце, крака, лице, гърди и гръб. Идеален е за деликатни зони. С пет нива на сила за  бърза, лесна и безопасна употреба в домашни условия.

Ново: Автоматично подаване на импулси за по – бързи процедури.

Silk’n Jewel LUXX е с изцяло нов дизайн, различен от всички останали фотоепилатори на пазара. Има само 1 ботон – който служи както за включване и изключване, така и за регулиране на степените на сила. Вече не е необходимо да натискате бутон, за да подадете импулс. Само допрете Jewel до кожата си и той автоматично ще подаде импулс – за една по – бърза и лесна процедура.

Оптималната площ от 3см2 позволява както да третирате прецизно малки участъци, като подавате единични импулси, така, чрез плъзгане бързо да обработите по – големите зони на тялото.

200 000 светлинни импулса за третиране на лице и тяло

С Silk’n Jewel LUXX не е нужно да се притеснявате за допълнителни разходи по закупуване на резервна лампа. Уредът е снабден с 200 000 светлинни импулси, достатъчни за многократни процедури дълго време, напълно достатъчни както за пъроначалните, така и за поддържащи процедури. Подходящ за лице и тяло. Идеално гладка кожа всеки ден с Silk’n Jewel LUXX.

Silk’n Jewel LUXX защитава вашата кожа!

Светлинната епилация не е подходяща за кожа с естествено по-тъмен тон или за кожа с тен. Silk’n Jewel LUXX е с вграден сензор за цвят на кожата, който е предназначен да измерва тена на третираната повърхност и да разрешава третиране само на подходяща по цвят кожа. Тази уникална функция за безопасност няма да ви позволи да третирате там, където кожата ви е твърде тъмна или със силен тен. Още повече, третиращата повърхност от 3 см2 чрез, която импулсите се предават е вградена вътре в устройството. Това позволява на уредада защитава вашата кожа като избягва директен контакт между третиращата повърхност и кожата.

Енергийно ниво

Енергийното ниво определя интензивността на светлинния импулс Silk’n Jewel LUXX, който се подава към Вашата кожа. С повишаването на енергийните нива се увеличава и резултатността от обезкосмяването. Silk’n Jewel LUXX, предлага 5 енергийни нива, от 1 (най-ниското) до 5 (най-високото), показвани от 5 светлинни индикатора за енергийно ниво. При всяко включване енергийното му ниво автоматично се възстановява на най - ниската степен.

Характеристики
Производител Silkn
Гаранция(месеци) 24
Импулси 200 000
Сменяема лампа No
Мощност KJ/cm² 6
Площ лампа cm² 3
Брояч на импулси No
Write Your Own Review
Оценявате:Фотоепилатор Silk'n Jewel LUXX 200 000 импулса
Вашата оценка

Този сайт се подържа и хоства от JvmBulgaria.com