• -0%

SILK'N FaceTite Prestige - Уред за изглаждане на бръчките и стягане на кожата (+7 екстри)

SKU
face-tite-prestige
Очаква се
629,00лв.
-
+
Кратко Описание
  • Революционна HT ™ технология против стареене
  • Произведен в Израел
  • 3 източника на енергия: Биполярна, радиочестотна и LED светлина
  • Стяга кожата. Намалява бръчките и фините линии
  • Повдига контурите на лицето
  • Намалява повърхностните слънчеви, пигментни и старчески петна
  • Включва Silk'n Bright и серум Silk’n Intense Nourishing Hyaluronic

 

  • Комплектът съдържа: контактен хиалуронов  гел, хиалуронов серум, силиконова гъба за дълбоко почистване на лицето, кутия за съхранение на силиконовата гъба, хавлиена лента за глава, торбичка за съхранение, кутия за съхранение

Защо се състарява кожата?
Нашата кожа започва да показва признаци на стареене от 25-годишна възраст - естествен и неизбежен процес. Колагенът и еластинът, двата важни градивни елемента на кожата, постепенно стават по-слаби и започват да се разпадат. Обновяването на клетките също се забавя. Процесът на стареене може да бъде засилен от пушене, стрес, твърде много слънчева светлина. 

Знаеше ли?
Фибробластите са клетки в нашето тяло, които произвеждат колаген и еластин, градивни елементи на кожата. Една млада кожа е способна да обновява фибробластите си на всеки 21-28 дни, но с годините, това се случва на всеки 40 - 45 дни. Нещо повече, след 50-годишна възраст се създават по-малко фибробласти, които могат да бъдат произведени от организма. Резултатът: видимо по-стара кожа.

Вече е възможно видимо подмладяване на кожата ви, в комфорта на собствения ви дом и без да се налага да се подлагате на интервенции.

Можете да си възвърнете младостта с феноменалния Silk’n FaceTite. Тайната е в революционната технология HT ™, която стяга кожата на лицето, намалява бръчките и възстановява влакната на колаген и еластин. Кожата ви е повдигната, изглежда забележително по-млада, сияйна и стегната. Бръчките и фините линии намаляват и контурите на лицето се повдигат значително. Слънчевите и възрастовите петна стават по-малко видими и структурата и еластичността на кожата се подобряват.

Как работи технологията HT ™?
Технологията, използвана от Silk’n FaceTite, се нарича HT ™ (Home Tightening) - стимулира обновяването на клетките, което прави кожата плътна и гъвкава. Тази технология комбинира силата на три източника на енергия: Bi-Polar RF Energy, LED светлина и IR топлинна енергия. Това неразделно трио е ненадминат противник, когато става въпрос за борба със стареенето на кожата и бръчките.

Сега Silk’n FaceTite се предлага и със Silk’n Intense Nourishing Hyaluronic Serum. Една от основните съставки на този серум е хиалуроновата киселина, която се среща естествено в кожата ни. С напредването на възрастта кожата ни губи повече влага, точно когато имаме нужда от нея, за да я запазим млада и еластична. Хиалуроновата киселина се бори с бръчките и задържа големи количества влага. Един грам хиалуронова киселина може да задържи до шест литра вода! Така че не е изненадващо, че тя е популярна съставка за серуми и овлажнители. Хидратиращият ефект на хиалуроновата киселина намалява дълбочината на бръчките и фините линии и стимулира производството на колаген в кожата. Ефектът му е значително подсилен, когато се комбинира с топлината, произведена от FaceTite. Всъщност ефектът му е толкова силен, че кожата ви веднага ще изглежда по-млада, по-гладка, по-стегната и по-сияйна.
Има два начина за използване на серума: или докато третирате кожата си с FaceTite или след приключване на процедурата. Използвайте го по време на процедура за незабавно подмладяващ ефект или след третиране за интензивно хидратирана и сияйна кожа.

Подходящ за лице и шия! 
С Silk’n FaceTite можете да третирате всички бръчки, включително и околоочният контур (но не и клепачите - те са твърде деликатни). Тъй като Silk’n FaceTite не е лазер, можете да се излагате на слънце непосредствено преди или след процедура и не е необходим период на възстановяване след процедура. Не е задължително да използвате SPF крем, въпреки че това винаги се препоръчва поради общия ефект на стареене на UV светлината върху кожата.

Silk’n FaceTite има 5 режима на работа. Колкото по-високо енергийно ниво използвате, толкова по-интензивна е процедурата. Започнете с ниво 1, когато използвате FaceTite за първи път и увеличете нивото според комфорта си.

Винаги четете внимателно ръководството, преди да използвате FaceTite.

Характеристики
Производител Silkn
Гаранция(месеци) 24
Write Your Own Review
Оценявате:SILK'N FaceTite Prestige - Уред за изглаждане на бръчките и стягане на кожата (+7 екстри)
Вашата оценка

Този сайт се поддържа и хоства от JvmBulgaria.com