• -0%

SILK'N LED Face Mask 100 маска за лице със светлинна терапия

SKU
led-face-mask-100
Очаква се
299,00 лв.
-
+
Кратко Описание

- LED светлинна терапия (червенa, синя, жълтa и лилавa)
- Намалява фините линии и пигментацията
- Помага за намаляване на акне, възпаления и белези
- Подобрява кръвообращението и еластичността на кожата
- Избистря тена

Открийте най-новата тенденция за подобряване на кожата: Silk’n LED маска за лице. Тази маска използва червена, синя, жълта и лилава LED светлина, специално разработена за справяне с редица кожни проблеми, включително признаци на стареене, акне и суха кожа.

Изследванията показват, че LED светлината стимулира клетъчното делене и производството на нови клетки и е в състояние да възстанови тъканите. Поради тези причини естетичните клиниките по целия свят го използват от много години за подобряване на състоянието на кожата, например за борба с признаците на стареене. Благодарение на Silk’n LED Face Mask, сега можете сами да извършвате тези процедури в комфорта на собствения си дом.

Уред 4 в 1 за подобряване на цялостния вид на вашата кожа
LED маската за лице Silk’n поддържа четири LED светлинни терапии, всеки от които работи на различни дължини на вълната и служи за специфична цел на лечение. Маската съдържа 90 светодиода.

Всеки цвят и дължина на вълната се справя с различен кожен проблем, за да възстанови и подобри състоянието на кожата. Дължините на вълните, споменати по-долу, са дадени в нанометри, nm. Това показва колко дълбоко светлината може да проникне в кожата. Например, червената светлина прониква по-дълбоко в кожата от синята светлина, която действа главно върху или точно под кожата.

1. LED светлината (червена, синя, жълта или лилава) се абсорбира от кожата и дермата.
2. Клетъчната активност започва да помага за обновяването на кожните клетки и възстановяването на остарелите тъкани.
3. Кожата изглежда по-красива и сияйна от преди.

Червена светлина, 622nm: помага за подобряване на кръвообращението, стимулира производството на колаген и намалява фините линии. Подходящ за всеки тип кожа.

Синя светлина, 463 nm: помага за намаляване на акнето, омазняването и белезите и може да има противовъзпалителен ефект. Подходящ за мазна кожа.

Жълта светлина, 592 nm: помага за овлажняване на кожата, намаляване на зачервяването и подобряване на еластичността на кожата. Подходящ за суха кожа.

Лилава светлина, 425 nm: комбинация от червена и синя светлина. Помага за намаляване на токсините, възпалението, акнето и видимостта на фините линии и подобрява кръвообращението. Подходящ за всеки тип кожа.

Красива, сияйна кожа
Едно от големите предимства на Silk’n LED Face Mask е, че е изработена от мек, гъвкав и естествен силиконов материал, което я прави по-удобна за носене в сравнение с твърдите, негъвкави пластмасови маски. Това прави постигането на горепосочените дългосрочни резултати още по-лесно и приятно.

Характеристики
Производител Silkn
Гаранция(месеци) 24
Write Your Own Review
Оценявате:SILK'N LED Face Mask 100 маска за лице със светлинна терапия
Вашата оценка

This site is hosted by JvmSaas.com