Silk'n ToothWave DentalRF™ - патентована и уникална радиочестотна електрическа четка за зъби - премахва зъбен камък

SKU
SILKNWAVE
Налично
Само 3
Special Price 447,66лв. Цена 578,27лв.
-
+
 
Заглавие

- Електрическа четка за зъби с патентована технология DentalRF ™ за професионални резултати
- Почиства и защитава зъбите на молекулярно ниво
- Първата електрическа четка за зъби за отстраняване на зъбен камък
- До 8 нюанса по-бели зъби за 6 седмици
- Премахва плаката с до 70 %
- Премахва упорити петна с до 79%
- Намалява възпалението на венците с до 72%
- Клинично доказана, безопасна, нежна и ефективна
- Може да се използва до 2 седмици с едно зареждане
- Включва две резервни четки: малка и голяма

 

Искате ли по-бяла усмивка и по-здрави венци? Открийте революционната електрическа четка за зъби Silk’s ToothWave, която прави много повече от всяка друга четка за зъби на пазара.


DENTALRF ™ ТЕХНОЛОГИЯ: клинично доказана и патентована технология
Silk’t ToothWave не е обикновена електрическа четка за зъби. Всъщност резултатите, постигнати с нея, се различават значително от всяка друга четка за зъби. Тайната зад ToothWave е новата, клинично доказана, патентована и безопасна DentalRF ™ технология, с която ще постигнете професионални резултати у дома.

Обезцветяването, петната и зъбния камък се прикрепят към зъбната повърхност посредством силни молекулни връзки. Стандартните методи за почистване не са достатчно ефекитивни и много често могат да доведат до увреждане на емайла. За разлика от другите четки на пазара, Silk'n ToothWave, изпраща леки радиочестотнаи вълни от заредени молекули, които обгръщат повърхността на всеки зъб. По този начин радичестотните молекули разрушават връзката между зъбната повърхност и налепите, като ги премахва при ежедневна употреба. Четкаата за зъби Silk'n ToothWave прави зъбите по-бели и чисти, като заначително подобрява цялостната устна хигиена.

Как работи?
С течение на времето и с ежедневна употреба Silk’s ToothWave е в състояние да ви осигури забележително подобрена устна хигиена. Тя не само премахва плаката, но за разлика от други обикновени електрически или ръчни четки за зъби, премахва упоритите петна и дори зъбния камък. Освен това намалява възпалението на венците и гарантира по-здрави венци. Всичко това е възможно благодарение на революционната технология DentalRF ™.

Иновативна почистваща глава
Главата на четката е проектирана да работи оптимално в хармония с технологията DentalRF ™. В нея са вградени два електрода, които позволяват движение на радиочестотната вълна и силиконова лента, която придвижва вълните да повърхността на зъба. Технологията DentalRF ™, ефективно и в същото време деликатно достига дълбоко до зъба и по продължение на венеца. Власинките на четката са неабразивни и изключително нежни, което предпазва зъбния емайл и предотвратява чувствителността.
След 1 месец ще забележите цялостна промяна в състояние на зъбите. И след 2 месеца резултатите ще бъдат още по-поразителни; ясно ще видите, че зъбите ви са станали много по-чисти, по-бели и по-здрави.

Дълъг живот на батерията
При едно пълно зареждане и при редовна употреба (два пъти на ден в продължение на 2 минути) Silk’s ToothWavе ще работи до 2 седмици без да е необходимо зареждане.

3 Вибрационни скорости
Silk’s ToothWave е снабдена с 3 скорости на вибрация (висока, средна или ниска вибрация). С най-високата скорост на вибрация, ToothWave прави до 48 000 вибриращи оборота в минута, което гарантира максимално и ефективно почистване на зъбните повърхности. Препоръчително е да използвате четката на най-високата скорост за постигане на максимални резултати.

Smart Таймер
Silk’t ToothWave е снабдена с интелигентен таймер за интервал от 30 секунди, който сигнализира, когато е завършено почистването на съответната зона и трябва да преминете нататък. След 2 минути непрекъсната употреба устройството автоматично ще се изключи.

Водоустойчива
Silk’n e с водоустойчив дизайн – може да се използва под душа или ваната.

Характеристики
Производител Silkn
Гаранция(месеци) 24
Write Your Own Review
Оценявате:Silk'n ToothWave DentalRF™ - патентована и уникална радиочестотна електрическа четка за зъби - премахва зъбен камък
Вашата оценка

Този сайт се подържа и хоства от JvmBulgaria.com