• -20%

SILK'N VacuPedi електрическа пила за крака

SKU
VP1PE1001
Оценка:
100 % of 100
Налично
Само 5
Special Price 79,00 лв. Цена 99,00 лв.
-
+
Кратко Описание

- Вакумна система, засмукваща отстранената мъртва кожа
- Мек и гладки крака за секунди
- Безболезнен, безопасен и лесен за употреба
- 2 настройки на скоростта-ниска и висока
- До 1550 ротации в минута
- Акумулаторна батерия - до 110 минути при едно пълно зареждане
- 3 шлифовъчни диска (фин, среден и груб) и 3 филтъра
- USB кабел и USB стенен адаптер

Добре поддържани и меки стъпала за секунди с Silk’n VacuPedi. Интелигентен уред за отсраняване на загрубялата кожа на стъпалата, съчетаващ въртящ се шлифовъчен диск и вградена вакуумна система. Той ексфолира мъртвите клетки и премахва вроговената кожа бързо, лесно и без усилие.

Електрическата пила VacuPedi ефективно и безопасно остранява мазолите и грубата кожа с високооборотен въртящ се микрокристален шлифовъчен диск. Мощната вкуумна система вградена в уреда има сменяем филтър, който всмуква ефективно всички мъртви кожни клетки, като поддържа работната площ чиста. Мазолите и сухата кожа изчезват за секунди, като оставят стъпалата Ви красиви и меки.

Уреда има 2 скоростни - ниска и висока. С до 1350 завъртания в минута при ниска скорост и до 1550 завъртания на високата скорост, Silk’n VacuPedi гарантира, че стъпалата ще са меки и гладки за секунди. Благодарение на ергономичния си дизайн, устройството е лесно за употреба и безболезнено.


Silk’n VacuPedi не изисква батерии, тъй като уреда се презарежда. При едно пълно зареждане може да се използва до 110 минути. В комплекта са включени USB кабел и USB стенен адаптер като по този начин винаги можете да разчитате на електрическта пила Silk’s VacuPed, да се грижи за вашите крака във всяка ситуация, без да е необходимо да купувате нови батерии.

Silk´n VacuPedi се предлага с 3 шлифовъчни диска с различна абразивност и 3 филтъра. Шлифовъчните дискове правят кожата мека и гладка. По избор поставете един от шлифовъчните дискове и оставете уреда да напрви своята магия. Silk´n VacuPedi включва фин, среден и груб шлифовъчен диск. Филтърът улавя мъртвите кожни клетки. Може периодично да миете и подменяте този филтър.

Използвайте уреда на чиста и суха кожа!

Характеристики
Производител Silkn
Гаранция(месеци) 24
Write Your Own Review
Оценявате:SILK'N VacuPedi електрическа пила за крака
Вашата оценка

This site is hosted by JvmSaas.com