• -39%

SILK'N FaceTite - Уред за изглаждане на бръчките и стягане на кожата

SKU
SILKFACETITE
Оценка:
100 % of 100
Не е налично
Special Price 299,00 лв. Цена 489,00 лв.
Кратко Описание
 • Революционна HT ™ технология против стареене
  - 3 източника на енергия: Биполярна, радиочестотна и LED светлина
  - Намалява бръчките и фините линии
  - Стяга кожата
  - Повдига контурите на лицето
  - Намалява повърхностните слънчеви, пигментни и старчески петна
  - Укрепва по-дълбоките слоеве на кожата
  - Подобрява структурата и еластичността на кожата
 • Комплектът включва контактен хиалуронов гел 

 

 

Защо се състарява кожата?
Нашата кожа започва да показва признаци на стареене от 25-годишна възраст - естествен и неизбежен процес. Колагенът и еластинът, двата важни градивни елемента на кожата, постепенно стават по-слаби и започват да се разпадат. Обновяването на клетките също се забавя. Процесът на стареене може да бъде засилен от пушене, стрес, твърде много слънчева светлина. 

Знаеше ли?
Фибробластите са клетки в нашето тяло, които произвеждат колаген и еластин, градивни елементи на кожата. Една млада кожа е способна да обновява фибробластите си на всеки 21-28 дни, но с годините, това се случва на всеки 40 - 45 дни. Нещо повече, след 50-годишна възраст се създават по-малко фибробласти, които могат да бъдат произведени от организма. Резултатът: видимо по-стара кожа.

Вече е възможно видимо подмладяване на кожата ви, в комфорта на собствения ви дом и без да се налага да се подлагате на интервенции.

Можете да си възвърнете младостта с феноменалния Silk’n FaceTite. Тайната е в революционната технология HT ™, която стяга кожата на лицето, намалява бръчките и възстановява влакната на колаген и еластин. Кожата ви е повдигната, изглежда забележително по-млада, сияйна и стегната. Бръчките и фините линии намаляват и контурите на лицето се повдигат значително. Слънчевите и възрастовите петна стават по-малко видими и структурата и еластичността на кожата се подобряват.

Как работи технологията HT ™?
Технологията, използвана от Silk’n FaceTite, се нарича HT ™ (Home Tightening) - стимулира обновяването на клетките, което прави кожата плътна и гъвкава. Тази технология комбинира силата на три източника на енергия: Bi-Polar RF Energy, LED светлина и IR топлинна енергия. Това неразделно трио е ненадминат противник, когато става въпрос за борба със стареенето на кожата и бръчките.

Подходящ за лице и шия! 
С Silk’n FaceTite можете да третирате всички бръчки, включително и околоочният контур (но не и клепачите - те са твърде деликатни). Тъй като Silk’n FaceTite не е лазер, можете да се излагате на слънце непосредствено преди или след процедура и не е необходим период на възстановяване след процедура. Не е задължително да използвате SPF крем, въпреки че това винаги се препоръчва поради общия ефект на стареене на UV светлината върху кожата.

Silk’n FaceTite има 5 режима на работа. Колкото по-високо енергийно ниво използвате, толкова по-интензивна е процедурата. Започнете с ниво 1, когато използвате FaceTite за първи път и увеличете нивото според комфорта си. 

В комплектът е включен контактен гел обогатен с хиалуронова киселина. 

Винаги четете внимателно ръководството, преди да използвате FaceTite.

Характеристики
Производител Silkn
Гаранция(месеци) 24
Write Your Own Review
Оценявате:SILK'N FaceTite - Уред за изглаждане на бръчките и стягане на кожата
Вашата оценка

This site is hosted by JvmSaas.com