Сешоар Silk'n SIlkyLocks 2200W

SKU
HD1PEU001
Налично
69,00 лв.
-
+
Заглавие

- Иновативен Smart Touch дисплей
- Йонизираща функция
- 6 скорости, 8 настройки за топлина
- Мощен DC мотор (2200W / 110 km / h)
- Cool Shot бутон
- Перфектен за всеки тип коса
- Компактен и лек дизайн
- Включва концентратор и дифузер
- Системи за защита от прегряване (AOPP) и балансирано топлоотдаване (EHD)
- Сваляем филтър

1.Сешоар Smart Silk'n SIlkyLocks 2200W

Иновативен Smart сензорен сешоар за гладка, блестяща и здрава коса!
Повечето обикновени сешоари изтощават косата и тя губи своята жизненост, особено при ежедневна употреба. Със Silk'n SilkyLocks 2200W не е нужно да се притеснявате за това, той ви позволява да изсушите косата си по-бързо без да я пресушите и увредите. Нивото на влажност на косата ви остава оптимално балансирано. Резултатът: красиви, блестящи и перфектно оформени коси всеки ден!

Удобно изсушаване и оформяне
Silk'n SilkyLocks 2200W има компактен, лек дизайн и е много лесен за използване благодарение на Smart Touch Display. Разполага с до 6 скорости и 8 настройки за топлината. Можете напълно да персонализирате сешоара си според вашите лични нужди и желания. Silk'n SilkyLocks 2200W идва с концентратор за изправяне и оформяне на косата и дифузер за еластични, къдрици и обем.

Йонизираща функция
Косата ви съдържа положителни и отрицателни йони. Дейности като разресване на косата води до разпадане на отрицателните йони. Когато има предимно положителни йони в косата ви, тя изглежда безжизнена, наелектризирана и суха. За да се предотврати това, Silk'n SilkyLocks 2200W е оборудван с йонизираща функция. По време на сушенето на косата се активират и разпространяват отрицателни йони, които я покриват и предпазват оптимално. Отрицателните йони гарантират мека и блестяща коса.

AOPP & EHD технология
Ако излагате косата си на високи температури, тя може да изсъхне или дори да изгори в много крайни случаи. С Silk'n SilkyLocks 2200W няма да имате никакви проблеми с това! Сешоар е оборудвана с AOPP и EHD технологии. Технологията AOPP (Активна защита от прегряване) гарантира автоматично спиране на сешоара, за да се предпази от прегряване. След около 15 минути може да се използва отново. EHD (равновесно разпределение на топлината) балансира топлината, за да я предпази от изгаряне, позволявайки и да изсъхне по-бързо.

ОПТИМАЛНА ЗАЩИТА
Твърде много топлина може да изсуши косата ви силно, което я прави безжизнена, наелектризирана и пресушена. Благодарение на функцията за температурно заключване, Silk'n SilkyLocks 2200W гарантира, че косата ви ще изсъхне бързо при постоянна температура и ще се поддържа балансът на влагата. Използвайте Cool Shot бутонът, студеният въздушен поток стяга косата, което я прави блестяща и още по-красива.

Характеристики
Производител Silkn
Гаранция(месеци) 24
Accessories Включва концентратор и дифузер
Мощност (W) 2200
Functions Cool Shot
Write Your Own Review
Оценявате:Сешоар Silk'n SIlkyLocks 2200W
Вашата оценка

Този сайт се подържа и хоства от JvmBulgaria.com